Kumppanit

My2050 yhteistyökumppani

”Tradeka on satavuotias noin 230 000 jäsenen omistajaosuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen käytännössä. Vastuullisuus on aina muodostanut keskeisen osan Osuuskunta Tradekan tapaa toimia.

Tradeka tukee suomalaista yhteiskuntaa paitsi aktiivisesti omassa liiketoiminnassaan myös lahjoitusten muodossa. My2050-pelin avulla tavoitteena on herättää nuoria ilmastonmuutoksen vaikutuksiin, sekä ajattelemaan, että omilla valinnoilla on väliä.”

– Osuuskunta Tradeka

My2050 yhteistyökumppani

”HSY:n visiona on tehdä yhdessä pääkaupunkiseudusta maailman kestävin kaupunkiseutu. Ilmastonmuutoksen hillintä on lähivuosien haasteista suurimpia. Jokainen pääkaupunkiseutulainen tarvitaan mukaan ilmastotalkoisiin.

Nuorille suunnattu peli on kiinnostava tapa herättää mielenkiintoa, levittää tietoa ja innostaa toimimaan kestävämmän kaupunkiseudun eteen.”

 

Helsingin seudun ympäristöpalvelut, HSY

 

”Liikenne on toiseksi suurin ilmastomuutokseen vaikuttavien hiilidioksidipäästöjen lähde Suomessa, joten sillä miten kuljemme, on merkitystä. Joukkoliikenteen käyttö, kävely ja pyöräily ovat ilmastoystävällisiä kulkutapoja.

HSL on kestävä valinta, joka mahdollistaa liikkumisen helposti ja edullisesti. My2050 -peli antaa pelaajalle tietoa ja intoa tehdä viisaita liikkumisvalintoja omassa arjessa, joka päivä.”

 

– HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

My2050 yhteistyökumppani

My2050 yhteistyökumppani

”Ilmastonmuutos on haaste, johon Helsingin kaupunki ei pysty yksin vastaamaan, vaan mukaan tarvitaan myös kaupunkilaiset.

My2050 lisää tietoisuutta ilmastonmuutoksesta ja vaikutusmahdollisuuksista sekä hyödyntää kaupunkitilaa innovatiivisella tavalla.”

 

– Helsingin kaupunki, ympäristöpalveluiden toimiala

”Espoon tavoitteena on olla vastuullinen edelläkävijä ja tarttua rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin. Elämyspeli on uudenlainen tapa viestiä espoolaisille oppilaille, kaupungin henkilöstölle ja asukkaille ilmastonmuutoksesta, sekä tehdä tunnetuksi kestävää elämäntapaa.

My2050-pelin toteuttaminen Espoon keskukseen on yksi Kestävä Espoo -kehitysohjelman toimenpiteistä.”

– Espoon kaupunki

 

My2050 yhteistyökumppani

My2050 yhteistyökumppani

”Helenillä on pitkät perinteet lasten ja nuorten tutustuttamisessa energian tuotantoon ja sen fiksuun käyttöön. Toivomme ilmastopelin olevan nuoria puhutteleva tapa energia- ja ilmastoasioista kertomiseen.

Uskomme pelistä tulevan menestys!”

-Helen

 

”HKL on kaupunkiliikenteen vastuullinen toimija, jolle yhteisen ympäristömme säästäminen on toiminnan lähtökohta. HKL liikennöi raitio- ja metroliikennettä päästöttömästi tuotetulla sähköllä ja edistää kestävien kulkumuotojen, kuten kaupunkipyörien käyttöönottoa kaupungissa.

Nuoret ovat tulevaisuuden tekijöitä: My2050-ilmastonmuutospeli on mielestämme hyvä tapa herättää nuoria ajattelemaan valintojensa vaikutuksia.”

– Helsingin kaupungin liikennelaitos, HKL

 

My2050 yhteistyökumppani

My2050 yhteistyökumppani

”Tampere haluaa toimia vastuullisesti ja rohkeasti, kumppanina ja mahdollistajana. Tähtäämme muutokseen, jonka ansiosta kaupunki on hiilineutraali viimeistään vuonna 2030. Elämyspelin avulla saamme jaettua tietoa ilmastonmuutoksesta eri ikäisille hauskalla tavalla. Toivomme, että peli kannustaa kestävämpiin valintoihin.”

– Tampereen kaupunki

My2050-peli toteutettiin Tampereelle osana Smart Tampere -kehitysohjelmaa.

 

”Tampereen STARDUST-projektissa kehitetään vähäpäästöisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja esimerkiksi liikenteeseen ja asumiseen. Tärkeää on saada kaikki mukaan muutosta edistämään. Pelin avulla haluamme tarjota asukkaille ja vierailijoille yhteisöllisen elämyksen, joka kannustaa muuttamaan omia tapoja ja tottumuksia ilmastomyönteisemmiksi.”

– STARDUST

My2050 yhteistyökumppani

STARDUST kuuluu Smart Tampere -kehitysohjelmaan. Kansainvälinen projekti on saanut rahoitusta Euroopan unionin Horisontti 2020 -tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta (grant agreement N° 774094).

Horisontti 2020 -ohjelma

”Vantaata viehättää erityisesti elämyspelin tarjoama mahdollisuus oppilaiden oppia kaupunkiympäristössä vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.”

 

– Vantaan kaupunki, kasvatuksen ja oppimisen toimiala

My2050 yhteistyökumppani

My2050 yhteistyökumppani

”Vantaan tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2030. Tavoite ei toteudu itsestään, vaan vaatii toimia kaikilta. Ilmastopeli on oiva tapa herätellä etenkin nuoria pohtimaan tulevaisuutta ja ilmastonmuutoksen mahdollisia vaikutuksia.”

 

– Vantaan kaupunki, ympäristökeskus

”Vaisala on sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tuotteilla voidaan havainnoida säätä ja ympäristöä sekä kehittää kestävämpiä teollisia prosesseja.

Tiede ja vastuullisuus ovat Vaisalan ytimessä. Omien ilmastotekojemme lisäksi tuemme tiede- ja ilmastokasvatusta. My2050-peli tarjoaa kaikille opettavaisen väylän ilmastoystävällisen tulevaisuuden muovaamiseen.”

-Vaisala

Vaisala my2050 kumppani

My2050 yhteistyökumppani

Tämän nettisivuston sekä pelin upean videomateriaalin on luonut Vanite Oy.

www.vanite.fi

My2050-peliä pelataan X-routes pelisovelluksella.

www.x-routes.com

My2050 yhteistyökumppani

?

My2050-pelin kumppaniksi?

My2050-peliä kehittämään ja levittämään otetaan mukaan uusiakin kumppaneita. Ota yhteyttä info@my2050.fi ja ryhdy kanssamme levittämään ilmastointoa!