Kumppanit

”Helenillä on pitkät perinteet lasten ja nuorten tutustuttamisessa energian tuotantoon ja sen fiksuun käyttöön. Toivomme ilmastopelin olevan nuoria puhutteleva tapa energia- ja ilmastoasioista kertomiseen.

Uskomme pelistä tulevan menestys!”

-Helen

”HKL on kaupunkiliikenteen vastuullinen toimija, jolle yhteisen ympäristömme säästäminen on toiminnan lähtökohta. HKL liikennöi raitio- ja metroliikennettä päästöttömästi tuotetulla sähköllä ja edistää kestävien kulkumuotojen, kuten kaupunkipyörien käyttöönottoa kaupungissa.

Nuoret ovat tulevaisuuden tekijöitä: My2050-ilmastonmuutospeli on mielestämme hyvä tapa herättää nuoria ajattelemaan valintojensa vaikutuksia.”

– Helsingin kaupungin liikennelaitos, HKL

”HSY:n visiona on tehdä yhdessä pääkaupunkiseudusta maailman kestävin kaupunkiseutu. Ilmastonmuutoksen hillintä on lähivuosien haasteista suurimpia. Jokainen pääkaupunkiseutulainen tarvitaan mukaan ilmastotalkoisiin.

Nuorille suunnattu peli on kiinnostava tapa herättää mielenkiintoa, levittää tietoa ja innostaa toimimaan kestävämmän kaupunkiseudun eteen.”

 

Helsingin seudun ympäristöpalvelut, HSY

”Espoon tavoitteena on olla vastuullinen edelläkävijä ja tarttua rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin. Elämyspeli on uudenlainen tapa viestiä espoolaisille oppilaille, kaupungin henkilöstölle ja asukkaille ilmastonmuutoksesta, sekä tehdä tunnetuksi kestävää elämäntapaa.

My2050-pelin toteuttaminen Espoon keskukseen on yksi Kestävä Espoo -kehitysohjelman toimenpiteistä.”

– Espoon kaupunki

”Tradeka on satavuotias noin 230 000 jäsenen omistajaosuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen käytännössä. Vastuullisuus on aina muodostanut keskeisen osan Osuuskunta Tradekan tapaa toimia.

Tradeka tukee suomalaista yhteiskuntaa paitsi aktiivisesti omassa liiketoiminnassaan myös lahjoitusten muodossa. My2050-pelin avulla tavoitteena on herättää nuoria ilmastonmuutoksen vaikutuksiin, sekä ajattelemaan, että omilla valinnoilla on väliä.”

– Osuuskunta Tradeka

X-Routes pelisovelluksen on luonut Observis Oy.

www.observis.fi

”Vantaata viehättää erityisesti elämyspelin tarjoama mahdollisuus oppilaiden oppia kaupunkiympäristössä vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.”

 

– Vantaan kaupunki, perusopetus

”Ilmastonmuutos on haaste, johon Helsingin kaupunki ei pysty yksin vastaamaan, vaan mukaan tarvitaan myös kaupunkilaiset.

My2050 lisää tietoisuutta ilmastonmuutoksesta ja vaikutusmahdollisuuksista sekä hyödyntää kaupunkitilaa innovatiivisella tavalla.”

 

– Helsingin kaupunki, ympäristöpalveluiden toimiala

Tämän nettisivuston sekä pelin upean videomateriaalin on luonut Vanite Oy.

www.vanite.fi

 width=

”Liikenne on toiseksi suurin ilmastomuutokseen vaikuttavien hiilidioksidipäästöjen lähde Suomessa, joten sillä miten kuljemme, on merkitystä. Joukkoliikenteen käyttö, kävely ja pyöräily ovat ilmastoystävällisiä kulkutapoja.

HSL on kestävä valinta, joka mahdollistaa liikkumisen helposti ja edullisesti. My2050 -peli antaa pelaajalle tietoa ja intoa tehdä viisaita liikkumisvalintoja omassa arjessa, joka päivä.”

 

– HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

My2050-pelin kumppaniksi?

My2050-peliä kehittämään ja levittämään otetaan mukaan uusiakin kumppaneita. Ota yhteyttä info@my2050.fi ja ryhdy kanssamme levittämään ilmastointoa!

?